Kategorier
Japan

Resdag

Trodde inte jag skulle lyckas trycka ned allt i den stora blå väskan, utan att expandera… Och det gick inte heller, men det fiffiga var att jag proppade igen väskan i öppet läge, sen drog jag ihop den igen – I’m in love with a suitcase:) If it’s possible… No more shopping in Japan!

Lämnade Osaka efter en uppskattad lektion inför studenterna med vår amerikanska kollega på Osaka Kyoiku University, långt utanför staden, högt uppe i bergen. Smärtsamt obesitasfokuserat over there! Intressant diskussion efteråt om hur vi tar upp lagar och rättigheter i våra olika länder. Sen möte med entusiastiska studenter – de är framtiden! Blir alltmer medveten om gemensamma intressen overseas och lika/olika sätt att lösa vardagsproblemen…

Av Linus Feldt

I wish I was a professional gamer, but I love marketing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s